beyazlatma diş macunu - An Overview

Wiki Article



Toplantıda ele alınacak bir diğer konu yükseköğretim öğrencilerine aylık ten GB ücretsiz World wide web ile vergisiz cep telefonu ve bilgisayar desteği olacak.

İhtiyaç duyduğunuz her zaman hizmet alabilirsiniz. Dişlerinizdeki lekeler canınızı sıkmak yerine yok edilerek memnun olmanız sağlanır.

Diş beyazlatma işlemindeki hassasiyet genelde beyazlatma maddesinin diş minesine nüfuz etmesi sebebiyle ortaya çıkabilir. Bu hassasiyet genellikle sıcak veya soğBritish isles yiyecek ve içeceklerle tetiklenebilir. Bunun yanı sıra, bazı insanlar diş etlerinde hafif bir tahriş veya hassasiyet hissedebilirler.

three- TEK TİP DİŞ BEYAZLATMA Kanal tedavisi yapılan dişlerde sonradan renk kaybı yaşanır. Rengi değişen dişe, tek diş beyazlatma işlemi yapılabilir. Tek diş beyazlatma fiyatı malzeme ücreti hariç ortalama 750 ₺‘dir.

Diş Hekimlerimiz başarılı bir diş beyazlatma için en az 2 seans diş temizliği önermektedir. Yapılacak olan muayene sonucu diş hekimi tarafından belirlenen bir prosedürdür.

Ancak klinikler kendi fiyatlandırma politikaları dahilinde diş beyazlatma fiyatları konusunda esnemeler yapabilmektedir. TDB’nin belirlediği fiyat tarifeleri şu şekildedir:

Diş beyazlatmak amacıyla özel olarak üretilen ve diş minesine zarar vermeyen Sensodyne diş macunu, ilk kullanımdan itibaren daha ferah, temiz ve beyaz dişlere sahip olmanızı sağlıyor.

Uygulama süresi two ya da three hafta kadar sürmektedir ve diş tonunun açılması hususunda olumlu sonuçlar elde edilmekle birlikte gülüş estetiğine olumlu katkıları olur. Evde doğal diş beyazlatma yöntemleri mevcuttur ilgili yazımıza bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Diş beyazlatma uygulamaları diş beyazlatma fiyat sırasında ve sonrasında diş minesinin geçirgenliği artar ve dişler bir süreliğine renklenmelere daha açık hale gelirler.

Beyazlatma işleminin herhangi bir zararı yoktur. Ancak beyazlatma işleminden sonra bazen diş hassasiyetleri ile karşılaşılabilir. Ayrıca dişlerin beyazlaması için kullanılan maddenin dişler dışındaki diş beyazlatma ne kadar dokulara temas etmesi rahatsızlık oluşturur.

Fakat bazı durumlarda dişlerin renklenmesinin daha derin diş dokularında gerçekleştiği ”iç renklenmeler” adı verilen durumlar oluşur. Bu renklenmeler diş temizliği ve polisaj uygulamalarıyla giderilemezler.

Diş sararması tek bir nedene bağlı olmadığı gibi doğuştan oluşan bir durum da olabilir. Dişler genel olarak 3 sebepten sarıya dönük bir hal alır:

Normalde özel sağlık sigortasında diş beyazlatma işlemi geçerli değildir ancak Bupa Acıbadem Sigorta'dan alacağınız Estetik/Kozmetik teminatı ile diş beyazlatma işleminizi yaptırabilirsiniz.

AkvaDent diş kliniği farkıyla en doğru diş beyazlatma için telefon numaralarımızdan veya Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilir veya ilk muayenenizi olup hemen tedaviye başlamak için bizi ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page